Nedjeljni menu ručak

Prijedlozi menu-a za svečanosti

Primjeri menu-a za catering

Aktualno I

AktualnoII


Preporučite Hotel Orion prijatelju

Preporuka prijatelju



Hotel ''Orion'' organizirat će za Vas svako slavlje, veliko ili malo, bilo da se radi o intimnom prijemu za 20-ak gostiju ili o tradicionalnoj svadbi za 400 gostiju kao i svečane ručkove, večere i druge svečanosti uz posebne pogodnosti .

U ponudi Hotela su klasični i okrugli  stolovi koje je moguće složiti prema Vašim željama kao i dekoriranje dvorane prema Vašem odabiru. Na raspolaganju su Vam stolnjaci, salvete i nad-stolnjaci u raznim bojama. 
Sala ima binu za glazbenike i veliki podij za ples, a raspolaže i sa određenim  svjetlosnim efektima koji ulaze u osnovnu cijenu. Sala je komforna i  klimatizirana te u svako godišnje doba pruža ugodan ambijent.

Svi mladenci imaju gratis sobu na jednu noć a svi njihovi gosti imaju znatan popust na redovnu cijenu soba!

Uz ponudu Hotela ''Orion''  Vaše će vjenčanje iz snova lako postati stvarnost, a zahvaljujući stručnom savjetovanju, planiranje  vjenčanja proteći će bez stresa i to od prvog koraka pa sve do završetka ceremonije.
Upravo Hotel ''Orion'' savršeno je  mjesto za Vaše vjenčanje jer ima  sve što Vam je potrebno,  a Vi samo dodajte svoju osobnost i budite dragi nam gosti!!!


                                                                              Catering

Hotel Orion vrši  i uslugu cateringa! Uštedite svoje vrijeme i novac! 
Sa Vama i za Vas ćemo odabrati, a mi ćemo pripremiti, dostaviti a  po potrebi  i poslužiti najukusnija jela u Vašem prostoru.
Pripremamo i dostavljamo hranu za razne događaje: svadbe, krstitke, firme, rođendane, karmine i za sve ostale prigode i događaje.